Het tijdschrift HOLLISTER bestaat deze maand (september 2017) precies 45 jaar. Al 2345 keer heeft uitgeverij DISTRIGO het blad - sinds 1972 - wekelijks uitgebracht. Op deze site staan alle items bij elkaar, gerangschikt op nummer.

Hollister is een vertaling van de Duitste reeks LASSITER. Daar zijn de omslagtekeningen in kleur afgedrukt. Indien mogelijk wordt die kleuren versie onder de betreffende Hollister geplaatst.
Reakties of aanvullingen:
hollisterwesterns@gmail.com
Herken je een bekend persoon die model heeft gestaan voor een van de omslagtekeningen? Stuur een mail, zodat er nog een kompleter beeld van de Hollister westerns gemaakt kan worden.

Op elke pagina staan 50 nummers. Als je verder wilt kijken, klik je helemaal onderaan op 'oudere berichten'. Zo ga je dan naar de volgende nummers.

KOMPLEET VERHAAL

Ter voorbeeld van een Hollister verhaal, is er vanaf vandaag een kompleet verhaal te lezen en wel het verhaal dat is verschenen in het allereerste nummer (september 1972), met als titel De Wreker.
Klik HIER, of anders op de link boven deze tekst. Om van daar weer terug te keren naar de hoofdsite, klikke men op de link 'startpagina'.